Laura Dillen

Over ons

Welkom bij Pour "L". Mijn naam is Laura en zaakvoerder van dit schoonheidsinstituut.

Sinds lange tijd ben ik gepassioneerd door schoonheidszorgen. Deze interesse is er gekomen toen ik ontdekt heb dat ik graag mensen masseerde en met veel passie een verzorgende behandeling kon geven.
Om deze interesse verder te ontwikkelen ben ik een opleiding gestart bij Dénise Grésiac. Sinds een viertal jaar volg ik daar een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Momenteel zit ik in mijn specialisatiejaar.

Het is steeds een droom geweest om als zelfstandige schoonheidsspecialiste een eigen zaak uit de grond te stampen. In 2021 is dit dan ook gebeurd en stel ik met veel trots Pour "L" voor.
Pour "L" staat garant voor een professionele en kwalitatieve aanpak. Elke behandeling wordt met de grootste zorg en passie uitgevoerd.
Ook na het specialisatiejaar blijf ik mezelf bij- en omscholen om steeds up-to-date te zijn en nieuwe behandelingen te kunnen aanbieden.

Het salon is nog volledig in opbouw. We streven er naar om een gezellig salon te maken zodat jij en al onze andere klanten optimaal kunnen ontspannen tijdens de behandeling.